Skip to main content

Det finns många olika sätt att bygga din första webbplats. Om du precis har börjat, kanske du undrar vilken webbplatsbyggare ska jag använda? Den här artikeln kommer att ge dig några användbara tips om hur du väljer en byggare, oavsett om du ska använda ett WordPress CMS, Wix eller Squarespace. Oavsett vilken metod du väljer bör du överväga alla dina alternativ innan du startar en webbplats. När allt kommer omkring vill du inte skapa en luddig webbplats.

WebWave

Om du inte har byggt en webbplats ännu, kanske du vill kolla in WebWave för att bygga min första webbplats. Den här plattformen erbjuder en grafisk designbaserad strategi för att bygga webbplatser och inkluderar även ett innehållshanteringssystem. Det låter dig skapa allt från ensidiga bloggar till onlinebutiker och webbbyråer. Plattformen har även ett antal användbara funktioner som gör det enkelt att anpassa din webbplats.

Bluehost

Om du är som jag har du förmodligen frågor som dessa. Vilken är den bästa värdtjänsten för att bygga din första webbplats? Det korta svaret är Bluehost. Bluehost är ett ledande webbhotell och de har planer för nästan alla behov. Du kan välja mellan en mängd olika planer, inklusive en ettårsplan, en tvåårsplan eller en treårsplan. För att registrera dig för Bluehost behöver du bara ange en giltig e-postadress. Du kan också koppla ditt Google-konto till Bluehost. Sedan måste du välja en kontoplan och välja villkoren.

Wix

När jag bestämde mig för att bygga min första webbplats var jag väldigt skeptisk till de tillgängliga verktygen, men jag kom snabbt att älska Wix. Den allomfattande planen och sviten med designverktyg gör Wix till ett utmärkt val för nya företagswebbplatser. En steg-för-steg-guide leder dig genom processen för att konfigurera din Wix-webbplats. När du har registrerat dig kommer processen inte att vara lång alls, och den kommer att innehålla grunderna du behöver för att skapa din webbplats. Se till att du väljer en dot-com-domän för din nya webbplats.

Squarespace

Du kanske frågar dig själv, ”Varför ska jag använda Squarespace för att bygga min första webbplats?” Svaret är att du kan. Squarespace är en webbplatsbyggande plattform som erbjuder en gratisversion och olika betalplaner som du kan anpassa för att passa ditt företag. Du måste välja en Squarespace-plan innan du lanserar din webbplats. Årliga prenumerationer kommer att kosta mindre än månatliga, så du bör välja den som passar dina behov.

Zyro

När du bygger en webbplats är det oerhört viktigt att välja rätt plattform för dig. Zyro arbetar på ett system av ”element” eller byggstenar. Dessa block är designade för att vara lätta att lägga till eller ta bort och enkelt blandas runt för att skapa den webbplats du vill ha. Zyro kommer med förbyggda mallar för vanliga webbplatselement. Genom att använda dessa mallar kan du spara oräkneliga timmar av tid och frustration.

Hostinger

Jag använde Hostinger för att bygga min första webbplats på grund av dess utmärkta kundsupport. Medan gränssnittet liknar cPanel, är det anpassat för att fungera med Hostingers tjänster. Även om du är en rutinerad cPanel-användare kan det ta några minuter att vänja dig vid gränssnittet, men för oss andra är det väldigt enkelt att använda och navigera. hPanel är ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att hantera dina webbplatser och hantera specifika fildatabaser.